Posted on: May 11, 2020 Posted by: dianis Comments: 0

Perioada aceasta cred a schimbat ceva în fiecare dintre noi. Pentru unii a avut un impact mai mare, pentru alții mai mic în funcție de tot ce s-a întâmplat. 
Știți că avem nevoie de 21 de zile pentru a putea integra o idee nouă complet în rutina noastră, așa ne formăm obiceiurile, credințele. 

Primele 21 de zile sunt cele mai dure în orice schimbare pe care am face-o. Eu cel puțin am simțit asta pe pielea mea mereu.


Când a început totul abia ne întorsesem dintr-un trip de Valentine’s Day din Italia-Bari, zona Puglia. Atunci nu era extinsă criza aceasta, dar ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru noi și cei din jur de atunci. 
Ulterior a fost declarată starea de urgență și la noi atunci am realizat: ok viața mea se va schimba radical de azi.

Nu știu cum ați fost voi, dar pentru mine primele 2 săptămâni au fost foarte dificile. Am trecut prin toate stările posibile, știrile și informațiile variau atât de mult, peste tot doar asta se discuta, vedeam în jurul meu cum oamenii dragi sunt afectați financiar și a fost MULT. 

Dar am decis să îmi schimb mindsetul pentru că situația nu se schimba, trebuia eu să aleg când mă voi simți bine.


De ce crezi că plângem după viața de care ne plângeam? 


Pentru că abia când pierzi ceva realizezi cât de valors este. Nu știu de ce suntem construiți așa, dar nu REALIZĂM cu adevărat ce avem. Realizăm asta abia când pierdem. 


Ne axăm atât de mult pe lucruri care contează atât de puțin, pe așa zisele probleme, pe discuții care oricum peste 1 săptămână le uiți.
Abia acum realizăm cât conta plimbarea aia în parc, drumul la muncă, îmbrățisarea mamei și o seară de vineri cu prietenii la bere.

Abia acum realizăm cât de valoroasă era o ora alături de cei dragi.


Abia acum realizăm cât de norocoși eram pentru că puteam călători oriunde ne doream.
Abia acum realizăm, de cât de puține lucruri avem nevoie pentru a putea fi Fericiți.


Pentru mine perioada aceasta a fost și este o lecție. Am învățat atât de multe… am conștientizat atât de multe! M-am redescoperit  în toate modurile posibile. Cred și sper că fiecare om a învățat să trăiască mai simplu și umil. 


Cred că această perioadă ne-a făcut să conștientizăm încâ o dată că planeta nu ne aparține și că suntem niște călători aici.

Cu multă iubire,
Dianis

Leave a Comment