Posted on: April 11, 2020 Posted by: dianis Comments: 0

Hey hey, dovlecei! Dacă o urmărești pe Sinzi, știi deja că acesta este salutul ei.

Pe Sinzi o cunosc din mediul online de câțiva ani buni. Mereu m-a impresionat pozitivitatea ei și cât de senin vede viața. Pot să îți confirm în realitate că energia ei este wow, magnifică. Fiind amândouă sub zodia berbecului, am simțit din prima aspectele care ne unesc.

Lucrurile acestea sunt greu de explicat în cuvinte, dar este un om bun și cald din multe puncte de vedere. Pentru că inspiră atâția oameni zilnic, am reușit să aflu ce o motivează zilnic.

Dacă vrei să ai o energie bună și un vibe fain toată ziua, urmărește contul de insta. Ai fericire pe pâine și lecții de viață minunate.

Haide să aflăm împreună răspunsurile ei:

1. Spune-mi 3 aspecte importante despre tine, care ți-au marcat viața în bine?

– Sunt o persoană optimistă. Îmi antrenez mintea în mod constant să privească partea bună a lucrurilor.

 Evit să mă pun în poziția de victimă. Caut întotdeauna rezolvarea cât mai rapidă a problemelor și nu îmi place drama/văicăreala.

Îmi place foarte mult să dansez. Dansul pentru mine este ca o meditație activă. În timp ce dansez simt că descopăr cine sunt eu cu adevarat, simt că mă apropii de adevarata esența a spiritului meu. În timpul dansului mă simt o ființă desăvârșită, reușesc să nu mă mai judec, ci doar să mă iubesc așa cum sunt, din cap până în picioare.

2. Care este cel mai mare vis al tău?

Să se descopere tratament pentru toate bolile, iar oamenii să moară doar de bătrânețe, fără să sufere sau să se chinuie.

3. Ce ai schimba la tine?

Sunt zodia berbec, zodie de foc, născută sub semnul războiului. :)) Chiar dacă pe internet poate nu se observa asta, sunt o persoană foarte impulsivă. Iar când mă enervez, de multe ori spun lucruri pe care apoi le regret. Mi-ar plăcea să reușesc să îmi gestionez mai bine emoțiile în momentele de acest gen .

4. Cum arată o zi obișnuită din viața ta?

Într-o zi obișnuită lucrez (filmez, editez, caut cadre și idei pentru campanii, cumpăr diverse props pentru shootinguri, scriu scenarii în agenda mea), ies în oras cu prietenele mele, gătesc împreună cu iubitul meu, îmi vizitez părinții, spăl haine, fac ordine prin casa, citesc, meditez, testez produse noi de make-up, fac sport, mă uit la seriale pe Netflix.

5. Dacă ar fi să fii oricine altcineva, cine ți-ai dori să fii?

Nu mi-aș dori să fiu altcineva, dar mi-ar placea să fiu zi de zi varianta mea cea mai bună. Cea mai înțeleaptă, cea mai blândă, cea mai iubitoare, cea mai generoasă, cea mai amuzantă, cea mai ambițioasă, cea mai muncitoare. Greu tare…. :-))

6. Care este ideea ta despre fericire?

Pentru mine fericirea înseamnă sentimentul de pace. Atunci când am liniște, mă simt fericită. Liniștea apare în viața ta atunci când te iubești și te respecți atât de mult încât nu mai accepți în viața ta iubiți, prieteni, joburi, sefi, sau situații toxice, care nu te pun în valoare, care te seacă de energie, care nu scot ce-i mai bun din tine, care nu te respectă și care îți știrbesc încrederea în tine însuți.

Întreabă-te zi de zi : acțiunile pe care le fac și obiceiurile pe care le am, susțin viața pe care mi-o doresc? 

7. Care este motto-ul tău?

Mi plan es bailar hasta que todo se solucione!

8. Ce te motivează zilnic?

Ca să fiu motivată, pe mine mă ajută să am mereu niște obiective bine stabilite. Deci visurile mele și planurile de viitor, legate de cariera și viața personală mă ajută să nu-mi pierd ambiția. De exemplu, mi-ar placea într-o bună zi, în viitorul nu foarte îndepărtat, să mă mut de la apartament, într-o casă cu gradină, în care să avem flori, animaluțe, pomi fructiferi, câteva legume și câte un hamac. Știu că trebuie să muncim mult pentru lucrurile astea, așa că singura șansă este să rămânem motivați. Hehe 🙂

9. Ce sfat ai da persoanelor care simt că nu își găsesc drumul pe partea profesională?

Să se gândească care sunt calitățile, abilitățile și harurile lor, apoi să meargă în acea direcție. Dacă se întâmplă să ai o perioadă mai puțin bună, în care nu mai ești în stare să îți dai seama de toate lucrurile pe care le faci bine, roagă persoanele apropiate să îți spună ce vad ei bun în tine și la ce au observat ei că te pricepi foarte bine. Nu este niciodată prea târziu să începi să faci niște cursuri de perfecționare și să reușești să transformi pasiunea ta cea mai mare într-un job. Și dacă nu știi care sunt lucrurile pe care le faci foarte bine, întreabă-te care sunt lucrurile pe care le faci cu cea mai mare placere și bucurie. 🙂 

10. Care sunt cărțile care te-au impactat cel mai mult (top3) și de ce?

1. Conversații cu Dumnezeu

2. Poți să îți vindeci viața

3. Cele 40 de legi ale iubirii

Cărțile astea 3 trebuie citite, simțite, trăite, nu explicate în cuvinte. 🙂 Le recomand din toată inima!

Pare ca și când am băut un ceai împreună și am stat la povești nu?

Asta simți atunci când oamenii sunt sinceri și veritabili. Sunt convinsă că poveștile acestea v-au ajutat și au ridicat anumite idei/întrebări la care puteți reflecta.

Cu acest articol am încheiat pentru moment seria Femeilor care mă inspiră” și sper că aceste felii de viață să vă raspundă anumitor întrebări interioare.

Cu multă iubire,
Dianis

Leave a Comment