Posted on: April 20, 2020 Posted by: dianis Comments: 0

Ola ola drăguților! Și Hristos A Înviat!

În urmă cu o săptămână am terminat capitolul 25. La fiecare zi de naștere îmi place să fac o analiză asupra anului care a trecut și nu numai. Trag linie și învăț din greșelile mele, iar experiențele bune le păstrez adânc în suflet.

Anul trecut a fost huge din multe puncte de vedere, dar acum privind cu claritate știu că totul a fost pentru binele meu. Este greu de acceptat uneori că doar noi suntem proprii creatori ai vieții noastre, dar fiecare experiență bună/ rea este atrasă și necesară pentru evoluția noastră. La 25 de ani am învățat aceste lecții esențiale:

1. Timpul este cel mai prețios, fă ACUM tot ce te face fericit.

2. Ascultă-ți instinctul, fă ce simți mereu fără să ții cont de ce spun persoanele din jur.

3. Tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

4. Am învățat să spun NU, să înțeleg când să mă retrag și când să mă prioritizez.

5. Nimeni nu te va respecta, iubi, aprecia, dacă tu nu o faci. #selflove

6. Nu mai forța legături care sunt demult terminate. ”Se schimba clima, d-apăi oamenii, nu ?”

7. Am înțeles că nu am nici un drept să judec alte persoane pentru alegerile lor. Suntem campioni în a face prejudecăți, dar să fim serioși: să arunce cu piatra cel fără de păcat!

8. Am înțeles în sfârșit care este modul meu de a trăi.

9. Am învățat să nu mă mai compar cu alții. Suntem unici, avem bagaje diferite, experiențe percepute diferit, deci putem vedea viața prin dioptrii opuse.

10. Am învățat ce înseamnă pentru mine liniștea, fericirea și cum pot fi în echilibru.

11. Am învățat să iert și să mă vindec.

12. Știu cum să fiu prezentă și să nu mă mai leg de iluzii. Atenție aici și acum! Doar asta există!

13. Am învățat să pun limite foarte clare în relațiile mele ( familie, partener, prieteni).

14. Am înțeles cât de important este spațiul personal! Păstrează măcar o oră pe zi pentru tine!

15. Am realizat ce înseamnă pentru mine călătoriile, cea mai autentică formă prin care te poți dezvolta. Mereu voi investi în asta și nimic nu mă face mai fericită ca acest sentiment.

16. Alimentația și sportul joacă un rol esențial dacă îți iubești sănătatea. M-am axat mult și pe acest aspect anul acesta. Glanda nu e o problemă, atunci când Mc-ul a fost soluția.

17. Oamenii care sunt veritabili și te iubesc sincer vor găsi mereu o cale spre tine. Stai fără griji! Cumva viața le va așeza.

18. Detașează-te de aspecte negative, insulte, bârfe, tot ce este de vibrație joasă și dă un mare delete! Nu poti gusta din aceeași cană ruginită, doar pentru că-ți potolește setea de-nceput.

19. Investește în pasiunile tale! Eu anul acesta am investit ca niciodată în mine! De la cursuri, la vacanțe, la timp, cărți, experiențe noi. Tot ce îți dorești, fă-o! Nu mai sta pe gânduri ani de zile…

20. Am învățat că un pas mic de curaj, este întotdeauna un loc bun de plecare, decât să fii blocat și să nu faci nimic!

21. Am înțeles în sfârșit vorba tatălui meu: înveți în câțiva ani să mănânci, să mergi, să vorbești, iar apoi înveți o viață când să taci! Nimic mai adevărat…

22. Nu te mai pedepsi pentru greșelile trecutului. Fiecare face mereu cât poate și ce poate la nivelul lui din acel moment. Nu are sens să stai să întorci ceva de 1000 de ori. E trecut, s-a dus. Învață din greșeli și mergi mai departe!

23. Am înțeles că doar eu sunt creatorul vieții mele. Viața mea este doar responsabilitatea mea, eu am puterea de a mă motiva sau sabota singură. Deci gata cu scuzele că x și y are o influență. Nu este adevărat, doar tu poți face ceva pentru tine simplu.

24. Am conștientizat că experiențele negative m-au transformat din temelii. Cred că doar prin suferință poți evolua. Depinde de tine cum vezi tu lecția pe care o primești. Asta dacă o vezi și nu dai vina pe alte persoane.

25. Și o lecție clasică care sumarizează tot: NU există nu pot, există doar nu vreau! Este o lecție a maturizării să conștientizezi că nu vrei să faci ceva, că nu îți dorești. Cât efort depui pentru visele tale? Ai făcut tot ce ține de tine cu adevărat? Știu că poate fi multă presiune, dar este minunat când realizezi cât potențial ai. Folosește-l cu cap!

Acestea au fost lecțiile mari pe care le-am conștientizat. Ar fi multe de povestit, dar am încercat să evidențiez doar lucrurile relevante cu adevărat.

Fiecare an pentru mine reprezintă o evoluție uriașă, Diana la 24 gândea total diferit față de Diana de azi. Acum știu că mi-am găsit cea mai autentică formă a mea și am înțeles cine sunt cu adevărat. Abia aștept următoarele capitole din viața mea.

Cu multă iubire,
Dianis

Leave a Comment