Posted on: October 3, 2020 Posted by: dianis Comments: 0

Ola ola, drăguților!

Știu că am lipsit ceva timp de pe blog fiind o perioadă foarte aglomerată, daaaar am revenit cu forțe proaspete.

În ultima lună, pe lângă job și alte proiecte personale extra, m-am axat pe un curs, care mi-a schimbat total percepția asupra vieții.

Cursul despre care vorbesc este cel al Ștefanei SuciuCum faci un business online din pasiunea ta.

Trăim în era digitalizării și cred că în orice domeniu ai activa este necesar să cunoști informațiile prezentate din acest curs. Îți voi prezenta 10 motive pentru care acest curs îți poate schimba mindsetul:

1.Dacă nu îți cunoști încă pasiunea sau o cunoști deja, dar încă nu ești axat pe o anumita nișă, acest curs este perfect pentru început. În prima lecție ai o serie de tehnici/exerciții prin care îți poți identifica pasiunea. După ce lucrezi cu tine și reușești să îți identifici obiectivele, toate lecțiile viitoare te vor ajuta să construiești cărămidă cu cărămidă visul tău.

2. Aici înveți cum să îți identifici limitele și cum să îți distrugi blocajele. Fiecare are anumite frici, dar sunt câteva dintre ele care se regăsesc la majoritatea persoanelor: frica de eșec, opiniile celor din jur și stabilitatea economică. Cu fiecare pas din lecție vei realiza că multe din ele sunt doar gânduri, comportamente și tipare preluate din jur. După ce depășești aceste frici, ești practic de neoprit. 😀

3.După ce ți-ai identifcat pasiunea, este necesar să urmezi alți pași spre visul tău. Primul pas ar fi definirea nișei tale. Alături de Ștefana am realizat cât de important este să ai o nișă. Doar în acest mod poți crea produsele specifice clienților tăi și engagement-ul pe pagina ta.

4. Bun, ai facut acești pași. Acum că ai identificat toate aceste elemente, este timpul să devii un expert. Cheia acestui proces este reprezentată de următoarele: muncă multa, pasiune și timp productiv. Se spune că ai nevoie în medie de 10.000 de ore pentru a deveni un expert.

5. În orice domeniu ai activa astăzi, ai nevoie de mediul online. Lucrând în domeniul IT văd zilnic asta. Nu poți realiza un business de succes în 2020 fără aceste elemente. Aici înveți cum să îți mărești audiența, cum să ai un profil prezentabil pe instagram și un bio care să exprime cu adevărat cine ești.

6. Un alt motiv pentru care acest curs este un must do pentru tine ar fi noțiunile de marketing prin conținut. Ai tehnici, metode, exemple foarte clare prin care poți atrage mai mulți clienți către afacerea ta.

7. De asemenea, un capitol important a fost modul prin care poți să-ți monetizezi pagina de instagram, cum poți avea colaborări și care sunt procesele de vânzare ale produsului tău.

8. Timp de o lună te vei axa pe informațiile prezentate anterior și vei avea șansa de a interacționa live în webinarii cu Ștefana și restul colegilor. Acest pas cred eu ca a fost cel mai relevant deoarece poți întreba punctual orice nelămurire ai avea. Prin puterea exemplului, vei relaționa mult mai ușor ce ai făcut corect si ce ai făcut greșit de-a lungul timpului.

9. Vei intra într-o comunitate faină: we are one academy. Aici vei găsi persoane din multiple domenii, cu experiențe și expertiză pe ceea ce fac. Am creat prietenii frumoase și zilnic mă inspiră acești oameni minunați.

10. Ultimul motiv pentru care trebuie să participi la acest curs este: evoluția ta personală. După o lună petrecută în această comunitate am realizat că ACUM este cel mai bun moment în care poți investi în tine!

Pentru mine această experiență a fost life-changing, fără nici o exagerare. Am realizat cât de important este să îți urmezi pasiunea și faptul că mai devreme sau mai târziu, prin perseverență și munca, luminița de la capătul tunelului va ieși într-un final. 🙂

Cu multă iubire,
Dianis