Posted on: January 24, 2021 Posted by: dianis Comments: 0

Anul 2020 a fost prea mult…în prea puțin. Cu siguranță nu vom uita curând acest an. Pentru mine a fost anul în care m-am împrietenit cel mai mult cu mine. Când a fost ultima dată când ai avut atât de mult timp pentru tine?

2020 a început normal ca fiecare an,  cu obiective și o schiță de planuri de viitor. Pandemia începuse deja, dar cumva nu eram înca ”speriată” fiind departe de mine. Așă că viața a continuat, în februarie am reușit să facem un city break superb de Valentine’s Day în Bari și Alberobello (dacă știam că va fi și singura plecare în altă țară ne-am fi bucurat și mai mult ?). După a urmat ce știm cu toții.

Bari 2020

Multă panică, nu știam ce va fi, toată viața mea fusese pusă pe pauză. A fost primul an când nu am putut fi alături de părinții mei la zilele lor de naștere și de Paște.  Au fost multe momente dificile, multe întrebări fără răspuns. Discuții, certuri cu persoanele dragi, frică, instabilitate. A fost un mix de sentimente foarte puternice – o șaorma cu de toate a trăirilor.

Dar cumva soarele răsare mereu și după furtuni de genul. Acum când privesc în urmă, realizez că a fost un an foarte bun. Am învățat încă o dată că fericirea de care am nevoie este mereu în mine. Realitatea pe care o văd în jurul meu, 90% se conturează în mintea mea. Am reușit să învăț cel mai mult anul acesta. De la cursuri, la citit, la documentare. Iar timpul petrecut cu Gabi a fost cel mai frumos cadou pe care mi l-a făcut pandemia. Șiiii faptul că am pus încă o cărămidă în plus pentru relația noastră prin logodnă și pregătirea nunții.

Vama Veche 2020

Ador diminețile în care ne bem cafeaua, mâncăm micul dejun și stam la povești relaxați. Înainte nu aveam aceste momente fiind mereu pe fugă. Eu anul acesta am învățat să văd partea plină a paharului. Da… probleme există zilnic, da, cu toții le avem, dar contează cum te raportezi la ele. Eu am învățat să le accept oricum ar fi, bune, rele sunt parte din viața mea.

Mi-a luat ceva să scriu acest articol. Am vrut să fie un cadou frumos de început de an, dar cumva nu îmi găseam cuvintele necesare. Pentru anul acesta am multe planuri frumoase, daaaar mă voi axa pe un TO BE LIST.

Pe lângă frumoasele obiective pe care mi le stabilesc mereu, am decis să mă focusez pe ”a fi” mai mult.

Gândește-te câteva minute la următoarele întrebări:

  1. Care este scopul tău?
  2. Pe ce plan îți dorești să fii axat în 2021?
  3. Ești fericit?
  4. Ce ai dori să schimbi de mâine?
  5. Cum îți dorești să arate persoana ta în ianuarie 2022?

După cum am zis, îmi doresc să îți ofer un cadou. Pe mine aceste întrebări de coaching m-au ajutat enorm să îmi conturez planurile pentru 2021. Încearcă să fii sincer față de tine, să îți oferi câteva minute și vei vedea ce impact au răspunsurile în viața ta.

Sper din tot sufletul ca 2021 să fie un an mai bun din toate punctele de vedere.

2020 îți mulțumesc pentru toate lecțiile!

Cu multă iubire,
Dianis