Posted on: March 8, 2020 Posted by: dianis Comments: 0

Azi este despre noi, femei dragi!

La mulți ani nouă! Am simțit acum, să scriu câteva rânduri despre noi. M-am gândit azi la toate FEMEILE din viața mea. Wow, sunt atât de recunoascătoare pentru comorile pe care le am acum. Am învățat de la voi ce înseamnă frumosul, puterea, ambiția, curajul.

Ceea ce sunt azi, sunt și datorită femeilor din viața mea. În prezent am în jurul meu doar persoane care mă inspiră zilnic. Recunosc că am pierdut mult timp cu persoane nepotrivite care nu mă motivau, care îmi tăiau aripile, neputând să-și justifice acțiunile.. Credeam că este normal, că asta fac prietenele adevărate. Vă rog să spuneți STOP! dacă vă aflați in situația descrisă mai sus.

Nu uitați: sunteți media celor 5 oameni, care vă încurajează constant!

Spun asta pentru că și eu am momente când accept cu greu anumite păreri/ sfaturi/ idei sau oricum vreți voi sa le spuneți, dar în timp realizez că persoanele respective au dorit doar să mă “scuture ” pentru a vedea realitatea.

Pentru acele momente, vă mulțumesc!

Suntem minunate și asta trebuie să ne amintim zilnic. De ce? Foarte simplu:

– Fie ploaie, fie vânt, reprezentăm sexul frumos

– Luptăm zilnic pentru visele noastre, deși avem rolul de mamă, fiică, soție, (uneori chiar și amantă … hehenu uitați ce spunea Camil Petrescu: femeia înșeală numai pe cel pe care îl iubește, pe ceilalți îi părăsește pur și simplu), iar lista poate continua

– Avem minunatul dar de a da naștere unei alte ființe

– Trăim într-o societate în care se pune o presiune constantă asupra femeii și cu toate acestea, ne găsim puterea să reușim zilnic

– Ridicăm și motivăm alte persoane constant. Femeia este stâlpul casei, nu? 🙂

Pentru toate femeile care citesc acest text, a fost doar un mic reminder pentru a vă reaminti cât valorați.

La mulți ani, femei minunate!

Cu multă iubire,
Dianis

Daca ți-a plăcut, nu uita să dai share! 🙂